ماندگاری هوای سرد شبانه در سطح استان خراسان رضوی


ماندگاری هوای سرد شبانه در سطح استان خراسان رضوی

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: با توجه به تحلیل نقشه‌های هواشناسی تا چند روز آینده تغییرات دمایی نخواهیم داشت و ماندگاری هوای سرد شبانه در سطح استان ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، آذر رضایی پور کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی در خبری اعلام کرد: با توجه به تحلیل نقشه‌های هواشناسی تا چند روز آینده تغییرات دمایی نخواهیم داشت و ماندگاری هوای سرد شبانه در سطح استان ادامه دارد.

رضایی پور همچنین افزود: در نیمه جنوبی، نوار شرقی و برخی مناطق مرکزی استان به واسطه تغییر فشار هوا، افزایش سرعت وزش باد رخ می‌دهد که در مناطق باد خیز استان وزش باد گاهی شدید، همراه با گرد و خاک، کاهش دید و کیفیت هوا و احتمال ایجاد خسارت به سازه‌های موقت خواهد بود.

وی در ادامه تصریح کرد: در شبانه روز گذشته فریمان با کمینه دمای هفت درجه و سرخس با بیشینه دمای هوای ۳۴ درجه سلسیوس به ترتیب سردترین و گرمترین شهر‌های خراسان رضوی بوده اند.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی متذکر شد: در این مدت بیشترین میزان سرعت وزش باد نیز از شهرستان تایباد با ۵۴ کیلومتر در ساعت ثبت و گزارش شد.

رضایی پور در خاتمه اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته نیز دمای هوای مشهد بین ۱۴ و ۳۰ درجه سانتیگراد در نوسان بود و امروز نیز پیش بینی می‌شود دمای هوا در گرمترین ساعت با یک درجه کاهش نسبت به روز گذشته به ۲۹ درجه بالای صفر برسد.